woensdag 12 december 2007

Kaapstad

Na Maandag afgesloten te hebben met een braai en een borreltje (of 2) in de Jaccuzzi hebben we heerlijk uitgeslapen tot een uur of 9. Vervolgens van het geheel verzorgde semi English breakfast genoten met vers fruit voor de nodige vitaminen.
 
In de late ochtend zijn we via Chapman's Peak op weg gegaan naar Cape Point, waar de Indische en de Atlantische oceaan bij elkaar komen. Hier zagen we deze boot met bloedgang de kaap ronden. Alle 8 dachten we het zelfde, ik wil ook met een boot om deze punt heen.
 
Na te hebben genoten van het fantastische uitzicht zijn we op weg gegaan naar Simon's Town om naar een pinguin kolonie te kijken. Wat hebben die beesten een mooi leven,  de hele dag lekker luieren op een hagelwit strand.
 
Daarna hebben we deze bijzondere dag afgesloten met een diner in the Green Dolphin waar we onder het genot van 3 Jazz muziekanten  van een overheerlijke zeeschotel hebben genoten.
 
Vandaag nog even chillen en morgen op weg naar Durban om de boot te poetsen...

2 opmerkingen:

pieter zei

hallo beste vrienden,
moet punt zonodig om het puntje het lijkt mij ook wel gaaf om daar te zeilen zo te horen genieten jullie wel met z'n 8 ten???
groets uit een koud _1 nederland A&P.

Yitte zei

Hallo allemaal

Zo te lezen vermaken jullie je daar prima. En wij maar werken, vroeg opstaan en vervolgens de auto krabben omdat de ramen bevroren zijn.
Jongens, en natuurlijk ook meisjes geniet er maar van.
Ik kijk al uit naar het volgende verslag.
Hallo ik gebruik even een google van een collega.
Dus niet op haar adres reageren.

Groetjes en veel plezier
Loes