donderdag 4 september 2008

Zuiderzee Regatta

J'tje heeft echt heel lang stil gelegen. Ze vroeg zich bijna af of er nog iets ging gebeuren. Wegens allerlei omstandigheden kon het team na de overwinning op het EK niet deelnemen aan de poffertjes cup, waardoor we komend weekend voor het eerst sinds de EK weer eens in de boot zitten...

Dit weekend zijn we te gast bij de Koninklijke in Muiden. Dit is dan ook gelijk de generale repetitie voor het ONK dat volgende week vrijdag van 12 tot en met 14 september plaats vind in Workum.

Het wedstrijdgebied ligt net even ten oosten van pampus op het markermeer waardoor we een aardig stukje moeten zeilen voordat we bij de start zullen zijn. Gelukkig is dit met de voorspelde zuiden wind geen enkel probleem. De voorspellingen voor komend weekend zowel op zaterdag als zondag is 12-15 knopen wind. De zon moeten we er helaas bij denken.

muiden

Dit evenement telt ook voor de Year ranking waarin we momenteel 3de staan, zei het met grote achterstand van Edgar Westerhuys die de overwinning nu al niet meer lijkt te kunnen ontgaan.

Eelco Blok staat met 55 punten slechts 4 punten voor ons, terwijl het team van Floris Toeternel en Gaston Loos respectievelijk 2 en 3 punten achter ons staan.

Ook voor de year ranking staat er dus nog wel degelijk het een en ander op het spel!

Team HMC bestaat dit weekend uit:

Jeroen den Boer 
Martijn Punt
Jeroen Kruit

Geen opmerkingen: