vrijdag 19 juni 2009

Dag 4, back on track

Na op dag 3 de aansluiting gemist te hebben en afgezakt te zijn naar de 6de plek. Was vandaag de dag van een kleine wederopstanding.

Race 10 wisten we te winnen met overmacht. De start bij de pin end was zeer favoriet. en daar zaten we dus ook. Over stuurboord startend moesten we een straf ronde draaien voor Bart van Breeschoten en zijn team. Daardoor kwamen we nog iets meer aan de rechter kant uit. Dankzij de beroemde berg ging iedereen zo snel mogelijk naar rechts. Bart van Breeschoten en wij waren de enige die de header van de berg konden ontwijken en kwamen met een 100 meter voorsprong bij de bovenboei. Deze voorsprong hebben we niet meer uit handen gegeven.

Race 11 en 12

Waren weer klassiek richting de muur!  We konden niet echt potten breken zoals in de eerste en eindigden 8 en 7.

In het algemeen klassement zijn we weer een plekje gestegen naar de 5de plek.

6de is Ivo Kok maar die kan ons niet meer inhalen in de laatste race van vandaag. Wij hoeven alleen maar naar voren te kijken en kunnen in theorie nog derde worden. Maar een 4de plek is eigenlijk het max haalbare Eelco staat 3de met maar 2 punten verschil.

Het team van Gaston heeft in de laatste wedstrijd maar een taak en dat is in de buurt blijven van Ronald. Ze mogen 7 punten verliezen op Ronald en dat lijkt bijna onmogelijk.

Morgen horen jullie meer

Geen opmerkingen: