zondag 24 februari 2008

NED1333 9de op J22 Winterserie

Vorige week zondag, 17 februari was het prachtig weer maar was er geen wind, in januari waaide het te hard! De laatste dag van de winterserie was 24 Februari, gelukkig was het dit keer warm (12graden) en 10-12 knopen wind! Perfect dus voor een dagje zeilen op de Braassem!

De eerste wedstrijd werd onze start verpest door een ander team, ik zal geen namen noemen, hij weet wel dat ik hem bedoel! De tweede wedstrijd was ik totaal niet scherp in de laatste 30 seconden en liet ik Menno Bron over ons heen lopen. Aangezien we in beide gevallen bij de pin-end waren gestart, moesten we eerst het veld crossen en er daarna achter aan. Met 2x een 5de plek niet slecht weer naar voren gevaren. Eindstand: 9de plek overall, niet waar we willen staan maar met 2 wedstrijden niet gestart niet een slechte uitslag. Hier de uitslag

Hoewel we geen prijs wonnen voor ons optreden in de winterserie was er aan het eind van de dag toch nog een presentje voor ons. De voorzitter van de J22 klasse, Edgar Westerhuys, haalde het hele team naar voren en feliciteerde ons met het behalen van de zilveren medaille op het WK, waarna een warm applaus uit de zaal ons toekwam. Als momento daarbij kregen we een "Gaastra" Rugtas en een fles "Absolut" wodka om de kou in Nederland te kunnen trotseren. Al met al een geslaagd weekend!

Op naar de volgende wedstrijden!

Die zijn ook nog op de Braassemermeer:
1 en 2 maart: J22 Matchrace Spring Cup
8 en 9 maart: Warming Up

Geen opmerkingen: