woensdag 4 april 2012

TH Winterserie finale

In vier voorrondes werd er van de winter gestreden om een plek in de finale van 31 maart en 1 april. De eerste twee teams van iedere voorronde plaatsten zich voor de finale van afgelopen weekend.


Zaterdag mochten we gelijk aan de bak, naast Joost Kroon (voordek) en Jeroen (Schipper) bestond team Den Boer zaterdag uit nieuwelingen Nick Spaans, Shannen Marck en Max Visser. Helaas was de eerste dag met windvlagen van 30+ knopen iets te veel van het goede voor een team wat niet volledig op elkaar was ingespeeld. Alle drie de potten tegen Team Feitsma, Zuiderbaan en Heiner werden verloren. Na fligth 4 besloot de organisatie dat het te gek werd en werden de volgende fligths uitgesteld tot zondag.

Zondag, stond er een mooi lopend windje met af en toe een venijnige vlaag. Zondag bestond het team uit Wouter Kollman, Marco van Veen, Martijn Punt, Joost Kroon en Jeroen den Boer. De omstandigheden van zondag lagen ons duidelijk beter dan die van zaterdag wat resulteerde in overwinningen in alle resterende wedstrijden van de round robin.

In de kleine finale om plaats drie moesten we het opnemen tegen het team van Persijn Brongers. Ook deze wedstrijd werd gewonnen en daarmee werden we derde in het klassement.

Geen opmerkingen: