maandag 21 april 2008

Slam Sailing Team 5de op "Van Uden Reco"

Dit weekend was zeilend Nederland en Belgie neergestreken in Stellendam. Zowel zaterdag als zondag stonden er voor de J22 klasse 4 wedstrijden geplanned. Zondag kwam zelfs de zon even kijken en was het uit de wind bijna 20 graden!

SLAM Sailing Team bestond uit Jeroen den Boer, Sanne Botterweg, Martijn Punt en Florence van Mierlo. Op zaterdag werd duidelijk dat we nog uit onze winterslaap moesten zien te komen. De scherpte was er zeker nog niet en daarmee werd het een frustrerende dag voor het Slam Sailing Team waarin we het tempo van de mensen vooraan niet bij konden houden.

De teams van Eelco Blok en Edgar Westerhuys waren met namen zaterdag oppermachtig met beiden een serie van 2 eerste en 2 tweede plaatsen. Onze resultaten op zaterdag 8, 4, 5, 6 zette ons op grote afstand van de dag winnaars. Zondag scheen de zon weer en ontwaakten we uit onze winterslaap. We zaten duidelijk beter in ons vel en we konden we het tempo vooraan weer bij houden hoewel we ze nog niet echt voorbij konden varen deden we met een 5, 4, 3, 4 weer enigsinds mee vooraan.

Als we tijdens de volgende wedstrijd verder kunnen gaan waar we afgelopen zondag gebleven zijn gaat het op de North Sea Regatta helemaal goedkomen! Ondertussen hopen we stiekum op een tropische 4 dagen tijdens de NSR zodat we de vorm en het gevoel van het WK in Zuid Afrika weer terug kunnen vinden. Om dit te doen zijn we nog op zoek naar een event sponsor die de kade van Scheveningen vol wil zetten met palmbomen!

De ABN AMRO North Sea regatta wordt van 9 tot 12 mei verzeild in Scheveningen!

De "Van Uden Reco" top 5 in J22 klasse

Edgar Westerhuys
Eelco Blok
Menno Bron
Marieke Poulie
Jeroen den Boer

Hier de link naar de resultaten op de website van de Van Uden Reco Regatta http://www.vanudenreco.nl/uitslagen2008.htm

Geen opmerkingen: